Scandinavian Herbs

De produkter jag använder i mina behandlingar finns även till försäljning i min lokal i Blomstermåla. Scandinavian Herbs sortiment består av hud-, spa- och friskvårdsprodukter som är helt och hållet framställda av naturliga, biologiska råvaror med de läkande och vårdande krafterna av de isländska örterna i centrum.

Icelandic Herbs produkter

Scandinavian Herbs produkter är gjorda på rena oljor och växter, de allra flesta handplockade på Island. De är fria från kemiska tillsatser och har genomgått flera olika allergitester, naturligtvis inte på djur.

Dofterna i produkterna kommer från örter och eteriska oljor. Även de konsistensgivande och konserverande ämnena i Scandinavian Herbs produkter är helt naturliga.

Scandinavian Herbs produkter kan förgylla din vardag, vare sig det är mindre värk, ett större välbefinnande, mera lust eller rent kosmetiskt. Prova själv!

För mer information: Scandinavian Herbs

Icelandic Herbs

Djävulsklo

Ledvärksolja byter namn och kallas numera Djävulsklo. Jag kan starkt rekommendera den som Scandinavian Herbs bästa produkt. Det är en djupgående massageolja speciellt för stela leder, gikt och kan med fördel även användas vid besvär av artros. Speciella isländska örter och eteriska oljor har sammansatts just för detta ändamål.

/ Suvi Hällblad

Icelandic herbs produkter

Fotkräm

Hjälper mot dålig lukt och fotsvett. Effektiv mot sprucken hud. Ger värme och förbättrar blodcirkulationen.

Fotmjölk

Krämig lotion med svalkande och lugnande verkan när fötter och ben känns trötta. Rekommenderas särskilt till de som står och går mycket!

Hot shot

Avslappnande och välgörande specialkräm med positiv effekt på huvudvärk, migrän och herpes. Vid förkylningar behagligt värmande att smörja in på bröstet.

Massagemjölk

Används på trötta och stela muskler för en snabb och välgörande effekt. Har smärtstillande och avslappnande egenskaper. Ökar blodcirkulationen i musklerna, lindrar åderbråck och ger en kylande känsla.

Vårolja

Gör huden silkeslen och ger en naturlig solskyddsfaktor 7. Oljan ger en jämnare solbränna som varar längre. Stimulerar pigmentet, mjukgör och återställer solbränd hud. Används även för utvärtes bruk vid sårbehandling, eksem och andra hudåkommor.