Må bra!

Klassisk massage

Njut av den världsberömda svenska klassiska massagen - en djupgående massage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke och ger dig ökad livskvalitet. Massage är medicin för både kropp och själ!

Halvkroppsmassage 30 min, 370 kr
Helkroppsmassage 60 min, 550 kr

BOKA 60 min BOKA 45 min BOKA 30 min

Klassisk massage
Taktil massage

Varsam beröring!

Taktil massage

Taktil massage är en svensk massagemetod som består av en mjuk följsam beröring. Den skiljer sig från annan massage eftersom man inte knådar och arbetar med musklerna.

Med varsamma strykningar aktiveras beröringsreceptorerna i huden. Taktiprorörelserna frisätter hormonet Oxytocin som stimulerar smärtlindring och aktiverar det parasympatiska nervsystemet vars effekter ger oss lugn, ro och återhämtning.

Under massagen bäddas du in i täcke och varma handdukar, endast den kroppsdel som masseras blottläggs. Allt för att du som masseras ska känna dig trygg och varm. Bemötande är en viktig del i metoden. Både givare och mottagare påverkas positivt.

Effekter som vi ofta ser är avslappning, bättre sömn, förbättrad mag-tarmfunktion, stärkt kroppsuppfattning, ökad självkänsla, mindre stress, lindring av smärta, mindre oro och ångest, tänd livsgnista.

Halvkroppsmassage 30 min, 370 kr
Helkroppsmassage 60 min, 550 kr

BOKA 60 min BOKA 45 min BOKA 30 min

Himmelskt skön!

Änglamassage

Behandlingen är en kombination av massage och healing. Änglarna är hela tiden närvarande och överför helande ljus och energi till dig. Ibland förmedlar de också ett personligt budskap som kan ge hjälp eller uppmuntran på vägen.

Änglamassage är en mycket mjuk och lugnande behandling med kraftfull verkan som helar och balanserar både kropp och själ på djupet. Frigör smärta och känslomässiga blockeringar och är fantastisk när man behöver återhämtning och ny kraft. Rekommenderas särskilt vid sorg, stress och utbrändhet. Passar även dig med kronisk värk.

BOKA TID

Helkroppsmassage med healing 60 min, 650 kr

Reiki Healing

Total avslappning!

Reaki healing

Reiki healing är en japansk avslappnings- och healingmetod för stressreducering och självkännedom.

Genom beröring blir du medveten om hur total avslappning känns, alla dina spänningar i kroppen löses upp. Du får en påfyllning av energi och stärker på så sätt kroppens självläkande förmåga. Beröring frigör också vårt må-bra-hormon Oxytocin som bl.a höjer vår smärttröskel och ger en långvarig antistresseffekt.

Behandlingen sker påklädd liggandes på en brits, bekvämt nedbäddad med kudde och filt. Behandlaren håller händerna stilla på olika positioner på kroppen.

BOKA TID

Reaki healing 60 min, 550 kr

Lymfmassage lymfflöde

För bättre flöde!

Lymfmassage

Lymfsystemet kan liknas vid kroppens avlopp. Genom massagen hjälper man systemet att frakta bort slaggprodukter, inflammationsämnen och vätska ur kroppen. Blir det stopp bildas fibroser och ödem, vilket ger smärta och olika symtom. Stress är lymfsystemets värsta fiende. Lymfssystemet abetar flitigast när vi är i lugn-och-ro-läge!

Tecken på att ditt lymfsystem kan vara trögt är att du känner dig ofta frusen och kall. Ömhet och svullnad i fötter, du har åderbrock och/eller celluliter. Du får ofta ont och svullnader i ben och rygg efter en längre promenad. Ben, armar, händer och fingrar svullnar lätt upp. Du har svårt att gå ner i vikt och bli av med extra kilona.

Sömnsvårigheter kan vara ett lymfproblem. Domningar i fingrar och armar. Oro och stress i kroppen, du har svårt att slappna av. Stelhet och ont i kroppen om du suttit länge eller när du kliver ur sängen.

Yrsel och lätt att få huvudvärk. Du blir lätt förkyld och blir ofta sjuk och får influensasymtom med värk i kroppen. Slembildning, när lymfan inte fungerar försöker den hitta alternativa sätt att frakta ut gifterna. Hudproblem, acne eller torr hud. Tryck och värk kring axlar och skuldror.

Stimulans av lymfflödet med medicinsk laser 30 min, 370 kr
Lymfmassage 60 min, 550 kr
Lymfmassage 90 min, 750 kr
Lymfmassage 120 min, 995 kr

BOKA 120 min BOKA 90 min BOKA 60 min BOKA 30 min

Medicinsk laserbehandling

Riskfri utan biverkningar!

Medicinsk laserbehandling

Laserterapi är en riskfri och smärtfri metod att behandla smärttillstånd, inflammationer och problem i muskler, senor och leder m.m.

Medicinsk laser sätter igång och snabbar på kroppens naturliga självläkning och ger positiva resultat på smärta vid ledvärk, nack- och ryggvärk, senbesvär, knäatros, reumatism, muskelvärk, axelsmärta, akuta skador och behandling efter operation.

Behandlingen är normalt smärtfri. De flesta upplever behandlingen som behaglig och avslappnande. Ljuset från lasern är osynligt men tränger ned i vävnaden. Det behandlade området kan kännas lite varmt efteråt och man kan få lätt "träningsvärk".

Vid behandling av smärtproblem kan det ibland hända att smärtan ökar under 6-24 timmar, ibland längre, efter en behandling. Detta beror på att laserljuset sätter igång läkningsprocesser. Det är bra om så sker för då vet man att patienten reagerar på behandlingen. Speciellt vid problem av mer kronisk natur kan denna eftersmärta komma. Den brukar gå över efter ett några timmar.

En behandlingsomgång kan sträcka sig över 1-5 behandlingar beroende på patientens mottaglighet, och på hur länge problemet funnits. Kroniska problem kräver i regel fler behandlingar än akuta problem och skador.

För mer information om medicinsk laser och dess behandlingsområden: Medicinskt laserforum

Laserbehandling 30 min, 350 kr
Laserbehandling 45 min, 450 kr
Laserbehandling 60 min, 550 kr

BOKA 60 min BOKA 45 min BOKA 30 min

Lindrar smärta!

Paraffinbad

Paraffinbad används bl.a för att öka blodcirkulationen, mjuka upp torra händer och för att lindra smärtan vid artrit och reumatism.

Paraffinbad öppnar upp porerna och kapslar in värme och fukt i huden. Värmen ökar blodgenomströmningen och huden blir mjuk och sammetslen.

Paraffinbehandlingar passar både fötter och händer och är särskilt lämplig för personer med mycket torra händer. Paraffinbad rekomenderas inte om man har sår, utslag, vårtor eller eksem.

När du skall genomgå behandlingen får du först tvätta händerna med tvål och vatten och därefter peeling. Doppa sedan ner en hand i taget i baljan, vänta 5 sekunder och repetera 5-8 gånger. Placera handen i påse + varm vetehandske/handduk i 20 minuter. Därefter dras vaxet av och slängs. Det hela avslutas med hand- eller fotmassage.

BOKA TID

Paraffinbad 45 min, 270 kr