Fotbad

Fotbad + Fotvård + Fotmassage

Klassisk pedikyr

Klassisk pedikyr med fotbad, klippning och filning. Avslutas med en skön fotmassage.

Vi börjar med att mjuka upp fötterna med ett skönt fotbad. Därefter blir naglarna både klippta och filade och nagelbanden blir rensade. Fotsulorna blir filade och lätta förhårdnader tas bort.

När fötterna fått en uppfräschning är det dags för en skön fotmassage. Fotmassagen ger musklerna i fötterna ökad blodcirkulation och spänningar släpper. Avslutningsvis blir fötterna insmorda i en mjukgörande kräm.

OBS! Utför ingen medicinsk fotvård!

Klassisk pedikyr 60 min, 450 kr

Fotmassage

Peeling + Inpackning

SPA-Pedikyr

Låt trötta fötter få en stunds härlig skön fotvård! Boka en SPA-Pedikyr med fotbad, peeling, klippning, filning, inpackning och fotmassage!

Fotvårdsbehandlingen börjar med ett skönt och mjukgörande fotbad. Fötterna peelas för att effektivt avlägsna döda hudceller. Därefter tar vi bort lätta förhårdnader, klipper, filar och polerar naglarna och nagelbanden. Du får sitta en stund med en näringsrik inpackning. Behandlingen avslutas med en avslappnande fot- och underbensmassage med en mjukgörande kräm.

Tillägg för lackning 85 kronor. Du väljer ut ett lack som vi lackar tånaglarna med. Givetvis får du ta med lacket hem.

OBS! Utför ingen medicinsk fotvård!

SPA-Pedikyr 80 min, 650 kr

Fotvård

Fotvård + Laserterapi

Pedikyr + Medicinsk laser

Ömma och värkande fötter? Kombinera pedikyren med medicinsk laser för att lindra din smärta!

Först en skön klassisk pedikyr med fotbad, klippning, filning och fotmassage. Därefter 20 min medicinsk laserbehandling på dina ömma värkande fötter.

OBS! Utför ingen medicinsk fotvård!

Pedikyr + laser 80 min, 650 kr